Comfortabel: Luxe schip van 32 tot 45 ft
Zorgeloos: van inschepen tot uitschepen
Op maat: maak uw vakantie uniek en onvergetelijk!

Wij zijn Sail Friesland

“Comfortabel”

Mijn naam is Diederik Postma, eigenaar van Sail Friesland. Ik heb het zeilen al op jonge leeftijd geleerd. Op mijn tiende mocht ik voor het eerst op zeilkamp in Grou, Friesland. Een week zeilen met een Optimist. Ik was meteen verkocht! Na een uitstap van een paar jaar in windsurfen weer terug op de zeilboot. Dit maal op kajuit zeilboten. Veel prachtige trips gemaakt op het IJsselmeer- en Markemeer, Waddenzee en Noordzee. Paar keer de oversteek naar Engeland gemaakt. Voor dat ik mijn eigen zeilboot had, heb ik zelf ook veel gehuurd en weet daarom goed wat belangrijk is bij het huren van een zeilboot. Dit probeer ik terug te laten komen in onze bedrijfsvoering voor een onvergetelijke en zorgeloze zeilvakantie van onze huurders.

Of je nu gaat zeilen met vrienden of gezin, op het IJsselmeer of de Waddenzee, voor elke zeilvakantie hebben wij een comfortabel en luxe schip van 32 tot 45 ft beschikbaar. Vanzelfsprekend worden onze schepen goed onderhouden en hebben ze een rijke standaard uitrusting.

“Zorgeloos”

Je zeilvakantie moet zorgeloos zijn, vanaf het moment dat je inscheept en uiteindelijk weer uitscheept. Daarom word je bij aankomst altijd persoonlijk ontvangen en naar het schip begeleid. Eerst even rustig de spullen aan boord brengen om vervolgens een korte rondleiding over het schip te krijgen. Hierbij lopen we gezamenlijk de checklist door. Wil je inspiratie voor de eerste tocht, wij vertellen graag over de vele leuke plaatsen welke kunnen worden aangedaan tijdens je zeilvakantie!

“Op maat”

Sail Friesland onderscheidt zich door een uniek concept waar je, bij het reserveren van een schip, diverse extra services kunt boeken om je zeilvakantie compleet en onvergetelijk te maken. Reis je graag met de trein? Wanneer wij weten wanneer en op welk station je aankomt dan pikken wij je op! Een heerlijk gevulde koelkast wanneer je aan boord stapt? Kies uit 3 beschikbare arrangementen op basis van het aantal reisgenoten en wij zorgen er voor dat de koelkast gevuld is en alles aanwezig is! Voor meer informatie over de mogelijkheden op maat kijk je onder arrangementen.