Comfortabel: Luxe schip van 32 tot 45 ft
Zorgeloos: van inschepen tot uitschepen
Op maat: maak uw vakantie uniek en onvergetelijk!

Buy & Charter

Je eigen zeilboot kopen & verhuren middels Buy & Charter?

Fantastisch, het bezitten van een eigen zeilboot. De luxe dat je, zodra het een mooie dag is om het water op te gaan, direct de zeilen kan hijsen. Uit eigen ervaring weten wij echter dat de weken dat je zelf op avontuur gaat redelijk beperkt zijn en dat de boot vaak ongebruikt in de haven ligt. Zonde!

Je kan geld verdienen met je zeilboot. Sail Friesland is een vertrouwd adres om je zeilboot aan te schaffen en of onder te brengen voor verhuur. Wij nemen alles voor de verhuur uit handen zodat je er als eigenaar geen omkijken naar hebt. Wij bieden jouw zeilboot aan op onze website middels een geavanceerd boekingssysteem, ontvangen de huurders, zorgen voor de contracten en verzorgen een instructie over/door het schip. Aan het einde van de huurperiode ontvangen wij de huurders weer voor uitschepen. Wij lopen met de huurder het schip en inventaris na op eventuele schades en zorgen dat het schip weer volledig (professioneel) schoongemaakt wordt voor de volgende huurders. Wil je zelf zeilen? Wij zorgen ervoor dat jouw zeilboot op de gewenste periode voor je klaar ligt. Indien gewenst kunnen wij ook het periodieke onderhoud voor je uit handen nemen. Hiervoor hebben wij een eigen technische dienst met ruime ervaring in scheepsonderhoud.

Huidige aanbod zeiljachten ligt in Montenegro. Wij hebben ervaring met het naar Nederland halen van de boten vanuit Montenegro (de LUNA hebben wij ook aangeschaft in Montenegro) en kunnen dit middels een draaiboek volledig voor je uit handen nemen (aankoop, notaris overdracht, aankoop keuringen, transport over water- en of land, transport klaarmaken, vlag-registratie etc). Omdat je een zeiljacht koopt dat deel uitmaakt van een bedrijfsmatig gerunde chartervloot kan je de 21% BTW van het aankoopbedrag terugvorderen. Interesse gewekt? Informeer vrijblijvend wat voor jou de mogelijkheden zijn.

Waarom Buy & Charter bij Sail Friesland:

Import expertise
Maatwerk
Full service dienstverlening
Direct opbrengsten uit verhuur