Comfortabel: Luxe schip van 32 tot 45 ft
Zorgeloos: van inschepen tot uitschepen
Op maat: maak uw vakantie uniek en onvergetelijk!

Je eigen zeilboot verhuren

Je eigen zeilboot verhuren?
Fantastisch, het bezitten van een eigen zeilboot. De luxe dat je, zodra het een mooie dag is om het water op te gaan, direct de zeilen kan hijsen. Uit eigen ervaring weten wij echter dat de weken dat je zelf op avontuur gaat redelijk beperkt zijn en dat de boot vaak ongebruikt in de haven ligt. Zonde!

Je kan geld verdienen met je zeilboot. Sail Friesland is een vertrouwd adres om je zeilboot onder te brengen voor verhuur waarbij je er als eigenaar geen omkijken naar hebt. Wij verhuren de boot en zorgen voor het onderhoud. Wil je zelf zeilen? Dan zorgen wij dat je boot klaar is voor vertrek!
Enkele voordelen van het verhuren van je zeilboot via Sail Friesland

Je genereert inkomsten
Door je zeilboot te verhuren verdien je vaak de jaarlijkse kosten zoals liggeld en onderhoud terug. Daarnaast kan er aan het einde van het jaar nog een leuk bedrag overblijven.

Zorgeloos
Wij zorgen voor de verhuur middels een modern boekingssysteem en dragen zorg voor het onderhoud van je zeilboot. Onderdelen welke versleten zijn vervangen wij direct, zodat je zeilboot altijd in tiptop conditie is en dat gasten een onvergetelijke zeil vakantie hebben.

Vertrouwd
Wij stellen strenge eisen waar het gaat om de zeil ervaring van de huurders. Huurders moeten aantoonbaar kunnen maken dat ze capabel zijn om op een veilige en verantwoorde manier om te kunnen gaan met je zeilboot. Twijfelen wij aan de benodigde ervaring dan weigeren wij de boeking.

Is je boot niet ouder dan 15 jaar, altijd goed onderhouden en compleet uitgerust en ben je benieuwd wat wij voor je kunnen doen? Vul het formulier in en wij nemen contact met je op.

Onze dienstverlening
Overzicht van onze verschillende paketten, welke in overleg zijn aan te passen;

 

Vul hier je zeilboot gegevens in
Sorry, het versturen is niet gelukt.Bedankt voor uw bericht.
Voorzieningen*